Kate Middleton–Πρίγκιπας William: Tο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Kate Middleton–Πρίγκιπας William: Tο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποφάσισαν να ονομάσουν τον νεογέννητο γιο του Λούι Άρθουρ Τσαρλς (Λουδοβίκος Αρθούρος Κάρολος - Louis Arthur Charles) ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσιγκτον.

Το βρέφος θα αποκαλείται επισήμως στο εξής Αυτού Βασιλική Εξοχότης Πρίγκιπας Λούι του Κέμπριτζ.
 
Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πρίγκιπας γεννήθηκε τη Δευτέρα 23/4. Οι Βρετανοί χρειάστηκε να περιμένουν λίγο περισσότερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για να μάθουν το όνομα.
 
Επικρατέστερο όνομα σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων ήταν το Άρθουρ. Το όνομα Λούι βρισκόταν εκτός επικρατέστερης εξάδας ονομάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE