Kate Middleton–Πρίγκιπας William: Tο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Kate Middleton–Πρίγκιπας William: Tο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποφάσισαν να ονομάσουν τον νεογέννητο γιο του Λούι Άρθουρ Τσαρλς (Λουδοβίκος Αρθούρος Κάρολος - Louis Arthur Charles) ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσιγκτον.

Το βρέφος θα αποκαλείται επισήμως στο εξής Αυτού Βασιλική Εξοχότης Πρίγκιπας Λούι του Κέμπριτζ.
 
Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πρίγκιπας γεννήθηκε τη Δευτέρα 23/4. Οι Βρετανοί χρειάστηκε να περιμένουν λίγο περισσότερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για να μάθουν το όνομα.
 
Επικρατέστερο όνομα σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων ήταν το Άρθουρ. Το όνομα Λούι βρισκόταν εκτός επικρατέστερης εξάδας ονομάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.