Αναμένονται νέες εξελίξεις – ‘Ανοίγει’ το στόμα του ο 33χρονος

Αναμένονται νέες εξελίξεις – ‘Ανοίγει’ το στόμα του ο 33χρονος

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/4) καταθέτει ο 33χρονος που τελεί υπό κράτηση από την Πέμπτη (26/4) σχετικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Πολύωρη αναμένεται να είναι η γραπτή κατάθεση του 33χρονου Λ.Τ. ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με το στυγερό έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Πέμπτη (26/4), ανακρινόμενος ο 33χρονος ύποπτος είπε στους ανακριτές πως θέλει να πει όλα όσα έγιναν στην υπόθεση, ξέρει τι έγινε και πως γνωρίζει την οικογένεια από το 2012 καθώς είχε κάνει μια δουλειά στα παράθυρα κατά το παρελθόν. 

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να 'έδωσε' στους ανακριτές, δύο αδέλφια από την Λευκωσία, ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση. 

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα, ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που περισυλλέγησαν από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ  στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, εναντίον του 33χρονου, η Αστυνομία διερευνά  τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.