ΛΑΡΝΑΚΑ: Ότι παραβίαση υπήρχε την έκανε δάσκαλος οδήγησης - ΕΙΚΟΝΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ότι παραβίαση υπήρχε την έκανε δάσκαλος οδήγησης - ΕΙΚΟΝΑ

Μια ακόμα ανάρτηση ήρθε να φέρει ξανά στο προσκήνιο ότι η οδήγησή στην Κύπρο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα όπως δημοσίευσε άτομο στην σελίδα κοινωνικών δικτύων Cy Police Checkpoint ένας δάσκαλος οδήγησης στην Λάρνακα οδηγούσε με το κινητό στο χέρι.

Δεν έφτανε μόνο αυτό άλλα σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που ανάφερε την σκηνή ο συγκεκριμένος δάσκαλος οδήγησης παραβίασε κόκκινο σηματοδότη με νεαρούς που χρησιμοποιούσαν την διάβαση εκείνη την ώρα «όσο που την γλίτωσαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.