Τι σημαίνουν οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου;

Τι σημαίνουν οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου;

Μετά την πρόκριση στον τελικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Όσοι τις άκουσαν καλά, θα παρατηρήσουν πως σε ερώτηση αν ο τελικός αυτός είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Λάρνακας ο Κυριάκος απάντησε πως αν έρθει το τρόπαιο τότε ναι αυτό θα είναι το επιστέγασμα.

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν πως η νοοτροπία στους κιτρινοπράσινους άλλαξε για τα καλά και ότι κανείς δεν συμβιβάζεται με την επιστροφή σε τελικούς από το 2006 αλλά θέλουν το τρόπαιο.

Προσεγγίζουν σωστά λοιπόν τον τελικό οι Λαρνακείς και θέλουν να επιστεγάσουν τις προσπάθειές τους με το κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE