Τι σημαίνουν οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου;

Τι σημαίνουν οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου;

Μετά την πρόκριση στον τελικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Όσοι τις άκουσαν καλά, θα παρατηρήσουν πως σε ερώτηση αν ο τελικός αυτός είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Λάρνακας ο Κυριάκος απάντησε πως αν έρθει το τρόπαιο τότε ναι αυτό θα είναι το επιστέγασμα.

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν πως η νοοτροπία στους κιτρινοπράσινους άλλαξε για τα καλά και ότι κανείς δεν συμβιβάζεται με την επιστροφή σε τελικούς από το 2006 αλλά θέλουν το τρόπαιο.

Προσεγγίζουν σωστά λοιπόν τον τελικό οι Λαρνακείς και θέλουν να επιστεγάσουν τις προσπάθειές τους με το κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον άνδρα ηλικίας 48 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με την απόπειρα φόνου 61χρονου που διενεργήθηκε χθες στο Φρέναρος.

BEST OF TOTHEMAONLINE