Ο λόγος που δεν παίζουν οι Κύπριοι στις ομάδες τους!

Ο λόγος που δεν παίζουν οι Κύπριοι στις ομάδες τους!

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» και μίλησε για το γεγονός πως δεν παίζουν οι Κύπριοι στις ομάδες τους.

Επί της ουσίας ο πρώην άσος που μεγαλούργησε (κυρίως) σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, είπε ότι την εποχή του οι παίκτες είχαν τριβή με το ποδόσφαιρο για 5-6 ώρες την ημέρα, ενώ σήμερα οι ποδοσφαιριστές κάνουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή περίπου 1,5 ώρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.