ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αδερφός και συμβία στα γραφεία του ΤΑΕ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αδερφός και συμβία στα γραφεία του ΤΑΕ

Στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής (27/4), σε σχέση με τον φόνο του ζεύγους στον Στρόβολο την περασμένη Πέμπτη (19/4).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομία, πρόκειται για έναν 23χρονο και μια 21χρονη, ενώ πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι ο αδερφός του 33χρονου και η συμβία του και βρίσκονται ενώπιον ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Τόσο ο 23χρονος όσο και η 21χρονη αναμένεται να παρουσιαστούν το Σάββατο (18/4), ενώπιον δικαστηρίου, όπου θα ζητηθεί ένταλμα προσωποκράτησης τους.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE