ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αναζητείται και δεύτερος – Χρήστης ναρκωτικών ο 29χρονος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αναζητείται και δεύτερος – Χρήστης ναρκωτικών ο 29χρονος

Συνελήφθη 29χρονος αργά το απόγευμα της Παρασκευής (27/4), σε σχέση με την υπόθεση θανάτου της 79χρονης στην Αγλαντζιά την Δευτέρα (23/4), ωστόσο φαίνεται να αναζητείται και δεύτερος.

Σύμφωνα με την Σόφη Ορφανίδη (‘Πολίτης’) ο 29χρονος που συνελήφθη είναι πρόσωπο που έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα για να πάρει την δόση του. Ο ύποπτος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά την σύλληψη του 29χρονου, η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE