ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αναζητείται και δεύτερος – Χρήστης ναρκωτικών ο 29χρονος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αναζητείται και δεύτερος – Χρήστης ναρκωτικών ο 29χρονος

Συνελήφθη 29χρονος αργά το απόγευμα της Παρασκευής (27/4), σε σχέση με την υπόθεση θανάτου της 79χρονης στην Αγλαντζιά την Δευτέρα (23/4), ωστόσο φαίνεται να αναζητείται και δεύτερος.

Σύμφωνα με την Σόφη Ορφανίδη (‘Πολίτης’) ο 29χρονος που συνελήφθη είναι πρόσωπο που έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα για να πάρει την δόση του. Ο ύποπτος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά την σύλληψη του 29χρονου, η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE