Κέρκεζ: «Γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά…»

Κέρκεζ: «Γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και τον κ. Λέβι για την έξοδο στην Ευρώπη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι πολύ περήφανος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε εδώ και δύο εβδομάδες να δουλεύουμε κάποια άλλα πράγματα στην προπόνηση και οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί.

Στα τελευταία 20 λεπτά θέλαμε να σκοράρουμε, προσπαθήσαμε, αλλά ξέραμε ότι η Ανόρθωση έχει πολύ γρήγορους παίκτες με ποιότητα και είχε κάποιες ευκαιρίες.

Ο ένας βαθμός δεν είναι κακός, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την Ευρώπη.

Οι παίκτες μου ξέρουν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το προσπαθούν, δουλεύουν πολύ, όμως γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά αυτό θα μείνει στα αποδυτήρια και θα μιλήσω άλλη μέρα γι΄ αυτά.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και εύχομαι ξανά καλή επιτυχία στον κ. Λέβι και την ομάδα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE