Δολοφονικό πάτημα και αίματα στον Μάντζουκιτς (vids & pics)

Δολοφονικό πάτημα και αίματα στον Μάντζουκιτς (vids & pics)

Ο,τι χειρότερο μπορούσε έκανε ο Βεσίνο της Ιντερ, με το πάτημά του στον επιθετικό της Γιούβε, αφήνοντάς του έντονα σημάδια στο πόδι και την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το 18′.

Ανόητο, ανούσιο, δολοφονικό. Το πάτημα του Βεσίνο στον Μάντζουκιτς ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει ο μέσος της Ιντερ, καθώς την άφησε με παίκτη λιγότερο από το 18′ στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Πριν αποχωρήσει όμως, φρόντισε να αφήσει ματωμένο και γεμάτο σημάδια το πόδι του Κροάτη, που την έφαγε πραγματικά γερά.

 

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE