Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ομάδα της Βέρνης «σπάει» την παντοκρατορία της Βασιλείας, κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1985-1986! 

Νέα «βασίλισσα» και μαθηματικά στην Ελβετία! 

Με ένα γκολ του Νσαμέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη, η Γιούνγκ Μπόις νίκησε 2-1 και ξεφεύγοντας στο +13 από τη Βασιλεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια! 

Παράλληλα, δε, «έσπασε» το σερί της Βασιλείας, που είχε οκτώ σερί τίτλους.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE