Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ομάδα της Βέρνης «σπάει» την παντοκρατορία της Βασιλείας, κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1985-1986! 

Νέα «βασίλισσα» και μαθηματικά στην Ελβετία! 

Με ένα γκολ του Νσαμέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη, η Γιούνγκ Μπόις νίκησε 2-1 και ξεφεύγοντας στο +13 από τη Βασιλεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια! 

Παράλληλα, δε, «έσπασε» το σερί της Βασιλείας, που είχε οκτώ σερί τίτλους.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE