Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ομάδα της Βέρνης «σπάει» την παντοκρατορία της Βασιλείας, κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1985-1986! 

Νέα «βασίλισσα» και μαθηματικά στην Ελβετία! 

Με ένα γκολ του Νσαμέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη, η Γιούνγκ Μπόις νίκησε 2-1 και ξεφεύγοντας στο +13 από τη Βασιλεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια! 

Παράλληλα, δε, «έσπασε» το σερί της Βασιλείας, που είχε οκτώ σερί τίτλους.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE