Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ομάδα της Βέρνης «σπάει» την παντοκρατορία της Βασιλείας, κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1985-1986! 

Νέα «βασίλισσα» και μαθηματικά στην Ελβετία! 

Με ένα γκολ του Νσαμέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη, η Γιούνγκ Μπόις νίκησε 2-1 και ξεφεύγοντας στο +13 από τη Βασιλεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια! 

Παράλληλα, δε, «έσπασε» το σερί της Βασιλείας, που είχε οκτώ σερί τίτλους.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE