Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Πρωταθλήτρια Ελβετίας μετά από 32 χρόνια η Γιούνγκ Μπόις!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ομάδα της Βέρνης «σπάει» την παντοκρατορία της Βασιλείας, κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1985-1986! 

Νέα «βασίλισσα» και μαθηματικά στην Ελβετία! 

Με ένα γκολ του Νσαμέ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη, η Γιούνγκ Μπόις νίκησε 2-1 και ξεφεύγοντας στο +13 από τη Βασιλεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια! 

Παράλληλα, δε, «έσπασε» το σερί της Βασιλείας, που είχε οκτώ σερί τίτλους.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE