ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Συνελήφθη η γυναίκα που καταζητείτο

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Συνελήφθη η γυναίκα που καταζητείτο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη η 34χρονη γυναίκα η οποία καταζητείτο για τον θάνατο της 79χρονης στην Αγλαντζιά.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει πως το ΤΑΕ Αρχηγείου προχώρησε στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 34 ετών, το βράδυ του Σαββάτου (28/04), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου, 2018, στη Λευκωσία.

Θυμίζουμε πως για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών. 

 Να αναφέρουμε πως ο Λοχίας του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων, ανέφερε στο δικαστήριο πως από έλεγχο που έγινε σε διάφορα συστήματα παρακολούθησης από τη γειτονιά που διαπράχθηκε το έγκλημα, κατέγραψαν κάποιο άτομο να τρέχει έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα φούτερ.

Επίσης ο κ. Νικολάου, αναφέρθηκε σε πληροφοριοδότη, ο οποίος ‘έδωσε’ τον 29χρονο Γ.Α. και την αλλοδαπή γυναίκα ως ύποπτους για την διάρρηξη στην οικία της 79χρονης αλλά και για τον θάνατό της.

Ο εν λόγω πληροφοριοδότης που είναι φίλος με τον ύποπτο, είπε στην Αστυνομία ότι, μετά το έγκλημα στην Αγλαντζιά, επικοινώνησε με την αλλοδαπή καταζητούμενη, ρωτώντας την που βρίσκεται και του είπε πως είναι κάπου και προσπαθούν να πουλήσουν έναν υπολογιστή, κάτι που τελικά έκαναν για 100ευρώ.

Στην συνέχεια, ο ίδιος πληροφοριοδότης ανάφερε πως, είχε επισκεφτεί την οικία της αλλοδαπής, όπου βρίσκονταν και οι δύο, και τους είδε ευδιάθετους. Όταν τους ρώτησε, «γιατί είστε ευδιάθετοι;», ο 29χρονος είπε ότι πούλησαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή έναντι του ποσού των 100 ευρώ και με αυτά τα χρήματα πήραν 3 γραμμάρια κοκαΐνη και τα έκαναν χρήση με ένεση.

Θυμίζουμε ότι, ο 29χρονος αφού συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς «εν έχω σχέση».

Πάντως, σε τσάντα του υπόπτου βρέθηκε χάρτινη κολλητική ταινία (σημ. χαρτότελλα), ίδια με αυτή που εντοπίστηκε φιμωμένη η άτυχη 79χρονη.

Η 34χρονη αλλοδαπη γυναικα ανμενεται εντος της ημερα να οδηγειθει ενωπιον δικαστητιου για αιτημα προσωποκρατηση της.

Οι ανακριτές της υπόθεσης πρόκειται να λάβουν ακόμη 70 άλλες καταθέσεις, εκτός από τις 112 που έχουν ληφθεί για την υπόθεση, ενώ ζητήθηκε και έκδοση διατάγματος έρευνας τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Τέλος, η γυναίκα που καταζητείται για την υπόθεση βρίσκεται σε stop-list, καθώς τα στοιχεία της είναι γνωστά στις Αρχές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top