ΑΘΗΝΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

ΑΘΗΝΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

Νεκρό βρήκε η σύζυγός του έναν 33χρονο Πακιστανό στο σπίτι τους στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τη γυναίκα, πιθανοί δράστες είναι ομοεθνείς του με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές

Άγριο έγκλημα το βράδυ του Σαββάτου (28/04) μέσα σε σπίτι στην θέση Σοφό Ασπροπύργου. Θύμα είναι ένας 33χρονος Πακιστανός που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους η σύζυγός του και μάλιστα μέσα σε μία λίμνη αίματος καθώς είχε δεχτεί βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και υπέδειξε ως πιθανούς δράστες ομοεθνείς του με τους οποίους προέκυψε από την ίδια και από την περαιτέρω έρευνα, πως είχε οικονομικές διαφορές και τους οποίους αναζητά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.