Κυκλοφορεί του Πάμπου…

Κυκλοφορεί του Πάμπου…

Στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει ο Αντρέας Πάους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ήδη κυκλοφορεί στην περιοχή, ότι η διοίκηση των βυσσινί, προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μην είναι μαζί τους ο Ολλανδός τεχνικός. 

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο στην… πιάτσα είναι αυτό του Πάμπου Χριστοδούλου. 

Είναι ζήτημα -εφόσον του κάμουν πρόταση- τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο 50χρονος προπονητής.

Αν μετά την προβληματική παρουσία του στην Ομόνοια, θα προσπαθήσει να «φτιάξει» ξανά το όνομα του, δουλεύοντας σε μια μικρομεσαία ομάδα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE