Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού Απόλλωνα και στον σημερινό αγώνα αναμένεται να παίξει και αυτός σημαντικό ρόλο.
Με μήνυμα του στα social media ο Άλεφ όπως και οι πλείστοι Βραζιλιάνοι εκφράζει την εμπιστοσύνη στον Θεό και θεωρεί ότι σε αυτή την πρόκληση αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να τον οδηγήσει στην νέα πρόκληση, που είναι ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ.
«Η εμπιστοσύνη στον Θεό είναι η σωστή στάση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει ασφάλεια, χαρά και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας», αναφέρει στο μήνυμα του.
Δείτε την ανάρτηση:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις