H φωτογράφηση της ‘καυτής’ συντρόφου του Μιχαΐλοφ στην Κύπρο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H φωτογράφηση της ‘καυτής’ συντρόφου του Μιχαΐλοφ στην Κύπρο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Έχει κερδίσει την καρδιά μου η Κύπρος’, αναφέρει στο περιοδικό ‘Hello’ η Νικολέτα Λοζάνοβα, σύντροφος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Η σύντροφος του Νικολάι Μιχαΐλοφ, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό ‘Hello’ δίνοντας μάλιστα συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην Κύπρο, τις γυναίκες του νησιού αλλά και στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Η ‘καυτή’ - για πολλούς - Βουλγάρα, ανάμεσα σε άλλα ανάφερε ότι, «Πάντα μου άρεσε να ζω εκτός Βουλγαρίας. Η Ιταλία είναι η αδυναμία μου, όμως, χωρίς αμφιβολία, η Κύπρος έχει κερδίσει την καρδία μου. Στο νησί σας με έφερε ο έρωτας. Ακολουθώ τον Νικολάι παντού. Είχε έρθει αρκετές φορές πριν για φωτογραφήσεις, αλλά εδώ και μερικούς μήνες ζω στην Λευκωσία, έχω ερωτευθεί το κλίμα και εσάς, τους ανθρώπους, που είστε πολύ καλόκαρδοι».

Η Νικολέτα Λοζάνοβα, μίλησε και για τον τρόπο που γνώρισε τον Μιχαΐλοφ, λέγοντας ότι τότε ήταν μόλις 18 ετών. «Ξέραμε πως είχαμε γεννηθεί ο ένας για τον άλλο, παρόλο που στο μεσοδιάστημα είχαμε χωρίσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο, η Νικολέτα ανέφερε, «Πάρα πολύ! Έχουμε ήδη ανακαλύψει πανέμορφους τόπους, τα μέρη εδώ είναι απίστευτα, έχει πάντα λιακάδα!», ωστόσο όπως συμπλήρωσε, δεν γνωρίζουν κάτι για την νυχτερινή ζωή του νησιού, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.

Σε άλλη ερώτηση, για το πώς βρίσκει της Κύπριες γυναίκες, η Νικολέτα είπε, «Οι Κύπριες γυναίκες φροντίζουν την εμφάνιση τους. Δεν βλέπω εδώ το ‘κωμικό’ στυλ της Βουλγαρίας, με κορίτσια που βάζουν τόνους μακιγιάζ και τεράστιες ποσότητες σιλικόνης πάνω τους».

Τέλος, η Νικολέτα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα και στα social media, όπου όπως υπογράμμισε, έχει πολλούς ακόλουθους και αυτό είναι η δύναμή της.

*Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό 'Hello' όπου αποκλειστικά φωτογραφήθηκε η Νικολέτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE