Τραγωδία στην Αίγινα - Δρομέας άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον τερματισμό του

Τραγωδία στην Αίγινα - Δρομέας άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον τερματισμό του

Μοιραίος έμελλε να είναι για έναν δρομέα ο τερματισμός στο 7ο Κύπελλο Αφαία 2018  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/4) στην Αίγινα.

Ο άτυχος άνδρας που τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς στην εν λόγω αθλητική διοργάνωση, πέθανε  κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με το aeginaportal.gr, ο δρομέας ένιωσε αδιαθεσία λίγο μετά τον τερματισμό του.

Ο γιατρός του αγώνα αφού του έκανε καρδιογράφημα, τον μετέφερε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Κέντρο Υγείας υπέστη τρεις φορές ανακοπή. Στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο νησί της Αίγινας, καθώς οι ο άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE