ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων – Ξανά από ανάκριση ο 33χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων – Ξανά από ανάκριση ο 33χρονος

Ξανά από ανάκριση αναμένεται να περάσει ο 33χρονος Λ.Τ., πρώτος συλληφθείς για το στυγερό έγκλημα της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο.

Αυτό διότι οι τρεις άλλοι συλληφθέντες, που επίσης τελούν υπό κράτηση, «δίνουν» τον 33χρονο ως τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας, ενώ οι καταθέσεις τους δεν συμπίπτουν με όσα υπέδειξε ο ίδιος.

Πάντως, όπως μετέδωσε το ThemaOnline, οι ανακριτές επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής (29/4) στον χώρο του εγκλήματος μαζί με τον 22χρονο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (28/4).

Ο ύποπτος υπέδειξε, μάλιστα, σημεία που αφορούν τον δικό του ρόλο, είπε ότι εισήλθε στο σπίτι όταν του άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος και ανέβηκε στο δωμάτιο που είδε το ζεύγος ήταν νεκρό.

Σε υποδείξεις σκηνών θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι ύποπτοι.

Τη Δευτέρα (30/4) αναμένεται ότι θα γίνει και η αναγνωριστική παράταξη, την οποία θα κληθεί να επιθεωρήσει ο 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας για τους τρεις συλληφθέντες.

Την ίδια στιγμή, αναμένονται αποτελέσματα στις επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στο φονικό μαχαίρι και σε άλλα τεκμήρια που συνέλεξε η Αστυνομία, καθώς και στα ρούχα που φέρεται να φορούσε ο δράστης.

Τον 33χρονο υπέδειξε ως «εγκέφαλο» και η 21χρονη συμβία του, αλλά και ο αδερφός του Λ.Σ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE