ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής (29/4) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, 37χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 228 χιλιόμετρα αντί 100, καθώς επίσης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο οδηγός και το όχημα, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE