Στο ίδιο τραπέζι Απόλλωνας και ΑΕΚ για την οργανωτική σύσκεψη του τελικού

Στο ίδιο τραπέζι Απόλλωνας και ΑΕΚ για την οργανωτική σύσκεψη του τελικού

Πραγματοποιείται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα Γραφεία της ΚΟΠ η οργανωτική σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola 2018.

Στον τελικό θα αγωνιστούν ο Απόλλων Λεμεσού και η ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 16 Μαΐου. Όπως είχε αποφασιστεί από πέρσι και ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα αγωνίζονταν, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τελικού (κερκίδες που θα πάρουν οι δύο ομάδες, αριθμός εισιτηρίων, ώρα έναρξης κλπ) θα αποφασιστούν στη σημερινή σύσκεψη στην παρουσία εκπροσώπων των ομάδων αλλά και όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE