ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το μεγάλο μυστήριο με το χρηματοκιβώτιο – Δεν είπε τίποτα ο Κουμέττου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το μεγάλο μυστήριο με το χρηματοκιβώτιο – Δεν είπε τίποτα ο Κουμέττου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα μεγάλο ερωτηματικό προκύπτει από τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν σε σχέση με το φρικτό έγκλημα στον Στρόβολο και την δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής του ανακριτικού έργου, Κούμεττος Κουμέττου, κατά τις προσαγωγές των τεσσάρων (για την ώρα) υπόπτων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το έγκλημα διαπράχθηκε με στόχο την κλοπή του χρηματοκιβωτίου της οικογένειας.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί οτιδήποτε στο δικαστήριο σε σχέση με το χρηματοκιβώτιο στο οποίο η οικογένεια φερόταν να έχει φυλάξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Ο κ. Κουμέττου αναφέρθηκε μόνο σε ένα πορτοφόλι που κλάπηκε και αναζητείται τη νύχτα του ειδεχθούς εγκλήματος… Αποκλείεται ο άγριος φόνος να σχεδιάστηκε και να εκτελέστηκε με αυτό τον τρόπο για ένα πορτοφόλι.

Εδώ φαίνεται να υπάρχει μεγάλο κενό για την ώρα.

Στην φωτογραφία του παρόντος δημοσιεύματος, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής (αριστερά) που φέρεται να διέπραξε τους φόνους, μαζί με την συμβία του Σάρα Σιάμς και τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του Λευτέρη Σολωμού. Τα δυο τελευταία πρόσωπα, σύμφωνα με μαρτυρία, περίμεναν τηλεφώνημα το μοιραίο βράδυ προκειμένου να παραλάβουν τα κλοπιμαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE