Ισχύει και στον τελικό κυπέλλου η ταυτοποίηση – Τιμές εισιτηρίων και κερκίδες για ΑΕΚτζήδες και Απολλωνίστες

Ισχύει και στον τελικό κυπέλλου η ταυτοποίηση – Τιμές εισιτηρίων και κερκίδες για ΑΕΚτζήδες και Απολλωνίστες

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου Κύπρου στα γραφεία της ΚΟΠ.

Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη, 16 Μαϊου 2018, θα ξεκινήσει η ώρα 18:30 στο ΓΣΠ.

Η γηπεδούχος ομάδα θα είναι η ΑΕΚ και οι φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και στο νότιο πέταλο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα θα είναι ο Απόλλωνας και οι φίλοι της ομάδας θα είναι στην ανατολική κερκίδα και στο βόρειο πέταλο.

Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 20 ευρώ σε Δυτική, Ανατολική και 15 στα πέταλα. Θα υπάρχουν παιδικά προς 5 ευρώ. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις δυο ομάδες με ταυτοποίηση φιλάθλων. Κάθε ομάδα θα πάρει περίπου από 7500. Ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα δοθεί σε κάθε ομάδα θα καθοριστεί μετά από την Αστυνομική σύσκεψη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE