Αποθέωση για τον νεαρό Έλληνα της Άρσεναλ! «Ο Σάντσες φάνηκε λίγος κοντά του»

Αποθέωση για τον νεαρό Έλληνα της Άρσεναλ! «Ο Σάντσες φάνηκε λίγος κοντά του»

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και κάλεσε τον Αρσέν Βενγκέρ να τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα και στη ρεβάνς με την Ατλέτικο στα ημιτελικά του Europa League.

Το ντεμπούτο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακό και όλοι στην Αγγλία μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο Έλληνα στόπερ.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μαυροπάνο στην αρχική ενδεκάδα και στη ρεβάνς με την Ατλέτικο.

«Εδώ και καιρό είχα να δω τέτοια εμφάνιση και ταχύτητα από παίκτη της Άρσεναλ. Για έναν 20χρονο να είναι τόσο άνετος και ήρεμος είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα πρέπει να παίζει. Δεν τα πήγε κακά απέναντι στον Λουκάκου. Μπορεί να παίξει και απέναντι στον Ντιέγο Κόστα. Είναι διαφορετικός επιθετικός, αλλά είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη. Ο Σάντσες φάνηκε λίγος γύρω του και τα πήγε καλά. Δεν φοβάται και έχει την αυτοπεποίθηση του νέου. Θα μπορούσε να δουλέψει απέναντι στην Ατλέτικο», ανέφερε ο Ράιτ στο BBC.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE