Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Mια από τις παλιές του ομάδες θυμήθηκε ο Παρασκευάς Χριστού…

O Kύπριος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις τάξεις της ΑΕΚ, είχε πέρασμα από τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την Αλκή ενώ αγωνίστηκε και κάποιες σεζόν και στο εξωτερικό.

Ο Χρίστου σε σημερινή του ανάρτηση στα Social Media, ανέβασε μια φωτογραφία του τον καιρό που έπαιζε στην Ομόνοια, από στιγμιότυπο με την ΑΕΛ που τον δείχνει σε μια «μονομαχία» με τον Σερτζιάο, γράφοντας ως σχόλιο «Αναμνήσεις».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE