Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Παρασκευάς Χρίστου και… Ομόνοια

Mια από τις παλιές του ομάδες θυμήθηκε ο Παρασκευάς Χριστού…

O Kύπριος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις τάξεις της ΑΕΚ, είχε πέρασμα από τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την Αλκή ενώ αγωνίστηκε και κάποιες σεζόν και στο εξωτερικό.

Ο Χρίστου σε σημερινή του ανάρτηση στα Social Media, ανέβασε μια φωτογραφία του τον καιρό που έπαιζε στην Ομόνοια, από στιγμιότυπο με την ΑΕΛ που τον δείχνει σε μια «μονομαχία» με τον Σερτζιάο, γράφοντας ως σχόλιο «Αναμνήσεις».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE