Η μπίλια στο «Στέλιος Κυριακίδης» έκατσε στην ισοπαλία

Η μπίλια στο «Στέλιος Κυριακίδης» έκατσε στην ισοπαλία

Με παιχνίδι που έλαβε χώρα στο «Στέλιος Κυριακήδης» και έκλεισε την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, η Πάφος FC και η Αλκή Ορόκλινη εξήλθαν ισόπαλες με 1-1.

Η Αλκή ήταν η ομάδα που άνοιξε  το σκορ στο 72ο λεπτό του παιχνίδου  με τον Τιργκουτζιά από το σημείο του πέναλτι και η Πάφος δύο λεπτά πριν το 90 έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντόβνια.

Να σημείωσουμε ότι οι «κυανέρυθροι» με την ισοπαλία τους αυτή διατήρησαν το αήττητο τους απέναντι στην Πάφο στα 6 παιχνίδια που έδωσαν μεταξύ τους στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΦΟΣ: Ανγκούν, Κομπανί, Χόριτς, Ζαχαρίου (68΄ Χριστοδούλου), Ντεούλ (77΄ Σικόρσκι), Γκάμποβς, Φυλακτού, Βάλντο, Γιάνζα, Μπεριγκό, Ντόβπνια

ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Χαραλάμπους (60΄ Μανώλη), Ντουβεντρού, Χαρής, Τικρουτζιά, Λοϊζίδης (14΄ Ανδρέου), Πιεράτσι, Μαλφλουρί (88΄ Ψύχας), Φαμπρίτσιο, Ντιακιτέ, Γκλομπάρ 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE