Έρχεται ξανά στην Κύπρο

Έρχεται ξανά στην Κύπρο

Στην παρουσίαση του τελικού πλάνου του Σταύρου Παπασταύρου έγινε γνωστό πότε θα έρθει ξανά στην Κύπρο ο επενδυτής.

Ο επενδυτής αναμένεται ότι θα κατηφορίσει στο νησί μας στις 9 Μαΐου για να έχει συζητήσεις με το Δ.Σ. ενώ έχει ήδη συναντηθεί με τον Λώρη Κυριάκου.

Αν η ομάδα του κ.Παπασταύρου πάρει την εντολή να αναλάβει τα Διοικητικά των «πρασίνων» τότε ο επενδυτής θα έρθει και θα σηκώσει μανίκια πιάνοντας άμεσα δουλειά στον Λευκωσιάτικο σύλλογο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.