ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΙΕΡΕΑ: Ζητά ακύρωση της απόφασης ο Πάτερ Σάββα – VIDEO

ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΙΕΡΕΑ: Ζητά ακύρωση της απόφασης ο Πάτερ Σάββα – VIDEO

Ο καθαιρεθείς ιερέας, Πάτερ Σάββας παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του, αποφάσισε τελικά να καταχωρίσει έφεση στο Εκκλησιαστικό Εφετείο, ζητώντας ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης εναντίον του.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Πάτερ Στυλιανού Σάββα μιλώντας στην κάμερα του Alpha Κύπρου, ανέφερε ότι με την εν λόγω καταδικαστική απόφαση από την ιερά σύνοδο εναντίον του ιερέα, προκύπτουν φοβερά νομικά σφάλματα και από τα κρατικά δικαστήρια.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο πάτερ Σάββα, δεν αποκλείεται να αποταθεί μάλιστα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του ιερέα, έγινε επίκληση νόμου του Ελληνικού Δικαίου, το οποίο αντιβαίνει στην ανεξαρτησία της αυτοκέφαλης εκκλησίας της Κύπρου.

Επίσης, ο δικηγόρος του πάτερ Σάββα, υποστηρίζει ότι έγινε τροποποίηση του καταστατικού χάρτη από την ιεραρχία της εκκλησίας.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα τις δηλώσεις του δικηγόρου του πάτερ Σάββα:

https://www.youtube.com/watch?v=3Wfq7hTcq68&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE