ΛΑΡΝΑΚΑ: Άφησε πίσω του στοιχεία η 20χρονη κλέφτρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άφησε πίσω του στοιχεία η 20χρονη κλέφτρα

Καταγγέλθηκε την Δευτέρα (30/5) στην Αστυνομία από 55χρονο ότι, μεταξύ τέλος Μαρτίου και 30 Απριλίου, 2018, άγνωστοι έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30/4) εικοσάχρονη, την οποία  έθεσε υπό κράτηση σε σχέση με τη διερεύνηση καταγγελίας 55χρονου ότι μεταξύ τέλος Μαρτίου και 30 Απριλίου άγνωστοι έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 55χρονος κατήγγειλε την κλοπή τη Δευτέρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.