ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός γνωστή καφετέρια – Διάσωση πολίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός γνωστή καφετέρια – Διάσωση πολίτη

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) μετά από φωτιά που ξέσπασε σε καφετερία στην Σταυρού.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια καφετέρια τριώροφης οικοδομής  στην λεωφόρο Σταυρού, στον Στρόβολο.

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολης Λοχία Σπύρου Τταντή με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.36. Από την πυρκαγιά το εσωτερικό της καφετέριας έπαθε εκτεταμένες ζημιές και ως επίσης από την πυρκαγιά και την θερμότητα  επηρεάστηκαν διπλανά καταστήματα (καφετέρια και κατάστημα ειδών ένδυσης).

Να σημειώσουμε πως έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών από τους πυροσβέστες. 

Μάλιστα, ένοικος που διέμενε  στον πρώτο όροφο διαμερίσματος βοηθήθηκε από τους πυροσβέστες  να διαφύγει με ασφάλεια από τους καπνούς μέσω του κλιμακοστασίου και έτσι  δεν χρειάστηκε οποιαδήποτε νοσηλεία για τον ένοικο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν εντός της ημέρας (01/05) σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE