ΚΛΟΠΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εργαζόταν στο σπίτι η 20χρονη που έκλεψε

ΚΛΟΠΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εργαζόταν στο σπίτι η 20χρονη που έκλεψε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη (1/5) διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον 20χρονης από την Ινδία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο και κλοπής από κατοικία.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 55χρονος κάτοικος Αθηένου κατήγγειλε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου ότι μεταξύ τέλη Μαρτίου και 30 Απριλίου, άγνωστοι έκλεψαν από την οικία του διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 60 χιλιάδες ευρώ.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και από εξετάσεις και αξιολόγηση στοιχείων, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα συνέλαβαν κοπέλα 20 χρόνων από την Ινδία η οποία εργαζόταν κατά καιρούς στο σπίτι ως καθαρίστρια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE