ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεπέρασε Ντρογκμπά και… αγχώνει τον Σαλάχ ο Κέιν!

Ξεπέρασε Ντρογκμπά και… αγχώνει τον Σαλάχ ο Κέιν!

Σκοράροντας απέναντι στη Γουότφορντ το βράδυ της Δευτέρας, ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε τον Ντρογκμπά στην Πρέμιερ και επιχειρεί να προσπεράσει στην τελευταία στροφή τον Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο Άγγλος στράικερ της Τότεναμ έφτασε στα 27 τέρματα για φέτος στο πρωτάθλημα μετά και από αυτό που πέτυχε στο 48′ της νίκης (2-0) της ομάδας του Ποτσετίνο κόντρα στους «hornets», στο «Γουέμπλεϊ».

Αυτός ο ποδοσφαιριστής που κάποτε θεωρήθηκε παντελώς λανθασμένα ως one season wonder και τους έχει εκθέσει όλους, έφτασε στα 105 γκολ στην παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας τα 104 του μεγάλου Ντιντιέ Ντρογκμπά και μάλιστα, το έκανε έχοντας 54 ματς λιγότερα από τον Ιβοριανό στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Όσον αφορά στα φετινά, ο Κέιν συνεχίζει να κυνηγάει τον φοβερό και τρομερό Μοχάμεντ Σαλάχ για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, όντας αυτή τη στιγμή στο -4, αφού ο Αιγύπτιος μετράει 31 τέρματα.

Αυτό που μπορεί να… θορυβήσει τον αστέρα της Λίβερπουλ, είναι πως ο Άγγλος συνάδελφός του έχει τρία ματς μπροστά του (με Γουέστ Μπρομ, Νιούκαστλ και Λέστερ) έχοντας σκοράρει 8 φορές (!) στα τελευταία τρία παιχνίδια της περσινής σεζόν!

Είχε χριστεί σκόρερ στο 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε πετύχει τέσσερα γκολ στο 6-1 στην έδρα των «αλεπούδων» και έκλεισε τη χρονιά με χατ-τρικ στο θριαμβευτικό 7-1 απέναντι στη Χαλ.

Και μπορεί για φέτος να έχει δεχθεί… ανελέητη καζουρα για το γκολ που του πιστώθηκε χωρίς να το αξίζει από το ματς με τη Στόουκ, ωστόσο, εκείνος συνεχίζει έχοντας στο οπτικό του πεδίο μονάχα την διάκριση και το Golden Shoe.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top