Ξαφνικό πρόβλημα με Πράνιτς – Τι θα κάνει

Ξαφνικό πρόβλημα με Πράνιτς – Τι θα κάνει

Την προετοιμασία της για το πρότελευταίο παιχνίδι της σεζόν συνεχίζει η Ανόρθωση, το οποίο θα είναι με αντίπαλο την Ομόνοια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της «Κυρίας», όλοι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι προπονήθηκαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, πλην του Πράνιτς ο οποίος να υπενθυμίσουμε αποχώρησε αναγκαστικά από το ματς με την ΑΕΛ.

Ο Κροάτης αμυντικός της Βαρωσιώτικης ομάδας αναμένεται ότι αύριο (2/5) Τετάρτη θα περάσει από mri για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς του τραυματισμού που αποκόμισε.

Σίγουρα για το επόμενο παιχνίδι με το «τριφύλλι» ο ακραίος οπισθοφύλακας της Ανόρθωσης πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από αμφίβολος για να αγωνιστεί.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE