Αστυνομικοί τον έσωσαν από τον θάνατο και αυτός τους ζήτησε και τα ρέστα

Αστυνομικοί τον έσωσαν από τον θάνατο και αυτός τους ζήτησε και τα ρέστα

Οι περισσότεροι στη θέση του θα έλεγαν ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» και ίσως έκαναν και ένα συμβολικό δώρο.

Ο Mateusz Fijalkowski, ωστόσο, όχι μόνο δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλά μήνυσε τους αστυνομικούς που τον έσωσαν από πνιγμό!

Ο πολωνικής καταγωγής 23χρονος άνδρας είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει σε πισίνα ξενοδοχείου που εργαζόταν στη Βιρτζίνια, μετά από διαπληκτισμό με επισκέπτες.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι πολλές φορές έχουν κατηγορηθεί ότι είναι επιθετικοί με τους ψυχικά ασθενείς, προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Ο ίδιος μπαίνει στην πισίνα και κάποια στιγμή, βουτάει και το κεφάλι του.

Μετά από δύο λεπτά, ο ναυαγοσώστης και ένας αστυνομικός βουτούν στην πισίνα και τον βγάζουν χωρίς τις αισθήσεις του.

Χρειάστηκε να επιστρατευτεί απινιδωτής για να επανέλθει ο 23χρονος, ο οποίος υπέστη καρδιακή και αναπνευστική ανακοπή όσο βρισκόταν μέσα στο νερό.

Ο Mateusz Fijalkowski τελικά έγινε καλά αφού νοσηλεύτηκε 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο και μετά άλλη μία εβδομάδα σε ψυχιατρική κλινική, καθώς διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Κατέληξε να μηνύσει τους αστυνομικούς και τον ναυαγοσώστη, λέγοντας πως τα συνολικά έξοδα από τη νοσηλεία και τις ιατρικές θεραπείες ανήλθαν σε περίπου 100.000 δολάρια!

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE