ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι ισχυρισμοί του 60χρονου Κύπριου ταξιτζή - Διενεργήθηκε η νεκροτομή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι ισχυρισμοί του 60χρονου Κύπριου ταξιτζή - Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Συνελήφθη από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ο 60χρονος οδηγός ταξί ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) παρέσυρε με το όχημα του 30χρονο Βρετανό στρατιώτη.

Κατάθεση στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, κλήθηκε να δώσει ο 60χρονος Κύπριος οδηγός ταξί, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 30χρονο Βρετανό στρατιώτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στην κατάθεση του πως δεν πρόσεξε τον 30χρονο στρατιώτη. Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου, όταν ο οδηγός ταξί κάτω από άγνωστες συνθήκες, παρέσυρε τον 30χρονο που κινείτο πεζός στην περιοχή. 

Ο 30χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού του, ο άτυχος στρατιώτης υπέστη εγκεφαλικές κακώσεις. Να σημειώσουμε πως λήφθηκαν δείγματα ιστοπαθολικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Ι.Μ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE