Η πρόσκληση στον Σόφο και η πρόταση στον Καραπατέα…

Η πρόσκληση στον Σόφο και η πρόταση στον Καραπατέα…

Σήμερα το απόγευμα προγραμματίζεται συνάντηση μελών και υποστηρικτών της ΑΕΛ στην αίθουσα St George 1930, όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων. 

Φαίνεται ότι έγινε μια προεργασία, για να σχηματιστεί συνδυασμός διεκδίκησης των εκλογών στο σωματείο την 1η Ιουλίου. Είναι και μερικοί πρώην αθλητές του σωματείου, που ανέλαβαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. 

Στη συγκέντρωση αυτή έχει προσκληθεί κι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους. Αν δώσει το παρών του ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου την τελευταία δεκαετία, ίσως γνωστοποιήσει τις σκέψεις που κάνει ενόψει της εκλογικής συνέλευσης του επόμενου μήνα. 

Εξ άλλου, πληροφορίες του Themasports, αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες έχει προσεγγιστεί πρώην αξιωματούχος του Δ.Σ. να αναλάβει την προεδρία του σωματείου. Πρόκειται για τον Σάκη Καραπατέα (φωτό), ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σολομωνίδη. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατ’ αρχήν δεν παρουσιάστηκε αρνητικός, αλλά έδωσε το μήνυμα σε όσους τον βολιδοσκόπησαν, ότι θα πρέπει να έχει ενώπιον μια πιο καθαρή εικόνα των οικονομικών καταστάσεων του σωματείου. 

Να διευκρινίσουμε, ότι εφόσον προκύψει αλλαγή φρουράς στο σωματείο, θα έχει υπό την εποπτεία του τα αθλήματα κλειστού χώρου και όχι το ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE