Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Ζυγιού - Επικίνδυνα χημικά μετά από τροχαίο

Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Ζυγιού - Επικίνδυνα χημικά μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό που μετέφερε χημικά, σημειώθηκε στον παλιό αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Ζυγιού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (2/5), φορτηγό όχημα που κουβαλούσε βαρέλια με χημικά, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον παλιό αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Αποτέλεσμα του τροχαίου, ήταν να χυθούν τα χημικά στην άσφαλτο, τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της Αστυνομίας, όσο και της Πυροσβεστικής για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι λωρίδες του δρόμου στο ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη έχουν κλείσει.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE