Εκτός 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο για Κύπρο

Εκτός 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο για Κύπρο

Εγκατέλειψαν το 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά. Ο Κύπριος βρίσκεται ήδη στο νησί μας και η αγαπημένη του εθεάθη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Λάρνακα. 

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι εκτός παιχνιδιού εδώ και κάποιες ημέρες, αφού προηγήθηκε ένα μεγάλο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πηγές του gossip-tv.gr τόσο η Αθηνά όσο και ο Δώρος αποχώρησαν απο το παιχνίδι όταν ο Κύπριος παίκτης μίλησε υποτιμητικά στον Σωκράτη λέγοντας του ότι «είναι πολύ καλός ηθοποιός».

Στη συνέχεια ο Ζάρλας πήρε το μέρος του Σωκράτη, ο οποίος με τη σειρά του σήκωσε το γάντι στον Δώρο και έγινε ο τσακωμός.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα προβληθεί στην εκπομπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Δώρος αλλά και η Αθηνά πήραν τις βαλίτσες τους και αποχώρησαν.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά απολαμβάνει τις βόλτες της στην Αθήνα και χθες την εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο να «πετάει» για την Λάρνακα προκειμένου να βρεί τον «καλό της».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE