Εκτός 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο για Κύπρο

Εκτός 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο για Κύπρο

Εγκατέλειψαν το 'Power of Love' Δώρος και Αθηνά. Ο Κύπριος βρίσκεται ήδη στο νησί μας και η αγαπημένη του εθεάθη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Λάρνακα. 

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι εκτός παιχνιδιού εδώ και κάποιες ημέρες, αφού προηγήθηκε ένα μεγάλο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πηγές του gossip-tv.gr τόσο η Αθηνά όσο και ο Δώρος αποχώρησαν απο το παιχνίδι όταν ο Κύπριος παίκτης μίλησε υποτιμητικά στον Σωκράτη λέγοντας του ότι «είναι πολύ καλός ηθοποιός».

Στη συνέχεια ο Ζάρλας πήρε το μέρος του Σωκράτη, ο οποίος με τη σειρά του σήκωσε το γάντι στον Δώρο και έγινε ο τσακωμός.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα προβληθεί στην εκπομπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Δώρος αλλά και η Αθηνά πήραν τις βαλίτσες τους και αποχώρησαν.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά απολαμβάνει τις βόλτες της στην Αθήνα και χθες την εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο να «πετάει» για την Λάρνακα προκειμένου να βρεί τον «καλό της».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE