ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Ζητά και δεύτερη έκθεση για το ασθενοφόρο που δεν μετέφερε ασθενή

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Ζητά και δεύτερη έκθεση για το ασθενοφόρο που δεν μετέφερε ασθενή

Η πρώτη Έκθεση Γεγονότων που υποβλήθηκε στο Γραφείο του σχετικά με το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρει το πλήρωμα ασθενοφόρου να αρνήθηκε να μεταφέρει ασθενή, δεν τον αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, δήλωσε σήμερα (2/5) ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μιλώντας στο περιθώριο της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ο κ. Ιωάννου, ερωτηθείς σχετικά, είπε πως έχει ήδη υποβληθεί στο Γραφείο του Έκθεση Γεγονότων, η οποία ωστόσο δεν είναι πλήρως ικανοποιητική. Προς τούτο, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ζήτησε να ετοιμαστεί και δεύτερη Έκθεση που θα διασαφηνίζει κάποια σημεία.

«Εκ πρώτης όψεως», δήλωσε ο Υπουργός, «δεν προκύπτει κάτι το μεμπτό». Παρόλα αυτά, ο κ. Ιωάννου συνέστησε υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE