Πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων

Πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων

Ασφαλής η ιστοσελίδα της διαβεβαιώνει η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων.

Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, σχετικά με μήνυμα που πιθανό να παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Γραφείου της διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας της ιστοσελίδας.

Διευκρινίζοντας ότι στην περίπτωση, κατά την οποία χρήστης του διαδικτύου επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Γραφείου της Επιτρόπου μέσω κάποιου συνδέσμου μηχανής αναζήτησης που περιλαμβάνει «https» αντί «http», παρουσιάζεται μήνυμα ότι η σύνδεση δεν είναι ασφαλής, διαβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα είναι ασφαλής.

Αναφέρει τέλος ότι γίνονται ενέργειες για άμεση επίλυση του θέματος.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE