Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη ενός Τούρκου σημειώθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας το απόγευμα της Τετάρτης (2/5).

Οι πληροφορίες της οποίες επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ (thrakinea) αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο πολίτη στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα.

O Τούρκος που συνελήφθη σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγάζουν από Ελληνικά ΜΜΕ χειριζόταν εκσκαφτικό μηχάνημα JCB και πέρασε τη συνοριακή γραμμή.

Από τη μεριά του, το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας, ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του. Ο συλληφθείς εκτελούσε έργο του Δήμου Ανδριανούπολης με μηχάνημα JCB. Πρόκειται για εκσκαπτικό μηχάνημα.

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανέφεραν στο zougla.gr πως το άτομο που συνελήφθη έφερε πολιτική περιβολή και κατά πάσα πιθανότητα είναι αγρότης. Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση ερευνάται το θέμα από την αστυνομία και αναμένεται σχετική ενημέρωση.

Ο συλληφθείς έφερε πολιτική ταυτότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE