ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μια περίεργη διάσωση ζώου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μια περίεργη διάσωση ζώου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα σε τενεκεδάκι βρέθηκε ένα φίδι στο Δήμο Λευκωσίας. Το φίδι διασώθηκε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα όπως δημοσίευσε το Μέλος του Ερπετολογικού Συνδέσμου Χάρης Νικολάου «τα σκουπίδια αποτελούν θανάσιμες παγίδες για όλα τα άγρια ζώα».

Οι υπάλληλοι της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευκωσίας εντόπισαν το φίδι που ήταν εγκλωβισμένο σε ένα τενεκεδάκι και όταν έφθασε εκεί η ομάδα του κ. Νικολάου απελευθέρωσε το φίδι.

Όπως προκύπτει από την φωτογραφία το φίδι ανήκει στην οικογένεια των φιδιών με την επονομασία μαύρα φίδια (Dolichophis jugularis) με μήκος που μπορεί να αγγίξει και τα 2 μέτρα. Το συγκεκριμένο φίδι δεν είναι δηλητηριώδες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE