ΠΑΦΟΣ: Άνδρας με γυναικεία εσώρουχα προέβαινε σε άσεμνες πράξεις

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας με γυναικεία εσώρουχα προέβαινε σε άσεμνες πράξεις

Μερικές φορές ο τουρισμός ο οποίος έρχεται στην Κύπρο δεν είναι και ο πιο ποιοτικός, με αποτέλεσμα συχνά-πύκνα να σημειώνονται περιστατικά τα οποία αναλαμβάνει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  τουρίστας από χώρα της Ευρώπης εντοπίστηκε από ναυαγοσώστη στην περιοχή Γεροσκήπου γύρω στις 1 το μεσημέρι την Τετάρτη (2/5).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο ναυαγοσώστης στην Αστυνομία ο αλλοδαπός φορούσε γυναικεία εσώρουχα προέβαινε σε άσεμνη πράξη.

Παρά το γεγονός ότι του έγιναν συστάσεις από τον ναυαγοσώστη για να σταματήσει αυτός συνέχιζε.

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία όπου με δικαστικό ένταλμα συνέλαβε τον τουρίστα στις 16:35.

Από την έρευνα η Αστυνομία εντόπισε ότι πρόκειται για Επισκέπτη (τουρίστα) στην Κύπρο ηλικίας 33 χρονών.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE