ΠΑΦΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία - Επηρεάζονται χιλιάδες

ΠΑΦΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία - Επηρεάζονται χιλιάδες

Συνεχίζεται για 3η μέρα η επ' αόριστον απεργία που κατέρχονται από την Τρίτη (1/5) οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας τους για τον μήνα Απρίλιο.

Από την απεργία επηρεάζονται περίπου 6 χιλιάδες μαθητές και άλλες 16 χιλιάδες εργαζόμενοι και τουρίστες .

Τα 117 οχήματα της εταιρείας παραμένουν στους χώρους στάθμευσης του οργανισμού ενώ οι 237 εργαζόμενοι, οδηγοί και άλλο προσωπικό προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην εργασία τους αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Απρίλη, αλλά και εάν δεν τους διασφαλιστεί ότι θα πληρώνονται κανονικά τέλος του μήνα.

Οι οδηγοί των λεωφορείων ανέφεραν πως σημείο τριβής όχι μόνο του ΟΣΥΠΑ αλλά όλων των εταιρειών αποτελεί ο καθορισμός του εύλογου κέρδους για τις εταιρείες συγκοινωνιών. Δεσμεύτηκαν πως όταν πληρωθούν θα επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE