ΛΟΝΔΙΝΟ: Έκρηξη σε εβραϊκό φεστιβάλ με 30 τραυματίες

ΛΟΝΔΙΝΟ: Έκρηξη σε εβραϊκό φεστιβάλ με 30 τραυματίες

Τουλάχιστον 30 άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο βόρειο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενός Εβραϊκού φεστιβάλ, στο Στάμφορντ Χιλ.

Το περιστατικό δε φέρεται να έχει σχέση με τρομοκρατική επίθεση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σοβαρά.

Η έκρηξη έγινε σε εκδήλωση για τη γιορτή Lag BaOmer, από υπαίθρια φωτιά που επιχείρησαν να ανάψουν οι συμμετέχοντες για το έθιμο. Μετά την έκρηξη επικράτησε πανικός. 

Αναφορές κάνουν λόγο για εύφλεκτα υλικά που ρίχτηκαν στη φωτιά, καύσιμα αλλά και κινητά τηλέφωνα. 

Οι περισσότεροι τραυματίες φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ τουλάχιστον 10 άτομα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία του Λονδίνου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετές φωτιές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE