Kαμένη γη…

Kαμένη γη…

Το γνωστοποίησε ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής στη χθεσινή συνέλευση, ότι το χρέος του σωματείου… αγγίζει πλέον τα 17 εκατομμύρια ευρώ. 

Όπως ανέφερε στον απολογισμό του από 14,329,000 εκατομμύρια που ήταν τον Μάιο του 2017, η «τρύπα» πήγε στα 16,860,000 τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Δηλαδή η αύξηση τους χρέους, μέσα σε διάστημα 7 μηνών, ήταν γύρω στα 2,5 εκατομμύρια. 

Η ευθύνη φυσική δεν είναι μόνο του προέδρου, αλλά όλων όσων θήτευσαν στην απερχόμενη διοίκηση.

Δεν φτάνει που έκαναν την Ομόνοια να μοιάζει με ομάδα της πλάκας, βάθυναν κι άλλο την οικονομική «τρύπα».  Ουσιαστικά παραδίδουν… καμένη γη. 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE