ΙΝΔΙΑ: Φονική αμμοθύελλα - Τουλάχιστον 77 νεκροί και 143 τραυματίες

ΙΝΔΙΑ: Φονική αμμοθύελλα - Τουλάχιστον 77 νεκροί και 143 τραυματίες

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 143 τραυματίστηκαν από αμμοθύελλες στο βόρειο τμήμα της Ινδίας κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Τα κρατίδια Ουτάρ Πραντές και Ρατζαστάν είναι αυτά που επλήγησαν περισσότερο με αντίστοιχα 46 και 31 καταγεγραμμένους θανάτους μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών διαχείρισης καταστροφών των δύο κρατιδίων, με τους οποίους επικοινώνησαν δημοσιογράφοι του AFP.

Οι περισσότεροι θάνατοι αποδίδονται στην πτώση δέντρων ή τοίχων λόγω των σφοδρών ανέμων.

zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.