ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδοχή Μαντούκα – Το λάθος που μετάνιωσε όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ!

Παραδοχή Μαντούκα – Το λάθος που μετάνιωσε όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ!

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα zerozero.pt ο Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, το γκολ με την Πόρτο αλλά και την απόφαση του να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, κάτι για το οποίο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν έτοιμος.

Δείτε τα κυριότερα σημεία:

Η πρόσληψη του ως τεχνικός διευθυντής στον ΑΠΟΕΛ: «Όταν σταμάτησα την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής, ο πρόεδρος της ομάδας μου έκανε πρόταση για να γίνω ο Τεχνικός Διευθυντής. Ήμουν περήφανος για την πρόταση. Ένιωθα ότι ήμουν καλά για να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά ψυχολογικά ήμουν έτοιμος να σταματήσω. Ένιωθα ότι εκείνη ήταν η στιγμή για να το κάνω. Ήδη αντιμετώπιζα το παιγνίδι διαφορετικά, συμμετείχα στις συζητήσεις με τους προπονητές και είχα κάνει την προεργασία για την αλλαγή».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Το να αναλάβω το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Έγινα το αφεντικό των συμπαιχτών μου, των φίλων μου, παίχτες με τους οποίους αγωνιζόμουν μαζί για πέντε χρόνια. Που έτρωγαν στο σπίτι μου, με τους οποίους η οικογένειά μου είχε φιλίες. Την επόμενη ημέρα ήμουν το άτομο το οποίο θα τους καθόριζε το μέλλον. Θέλοντας ή όχι, είχα την ευθύνη να είμαι το άτομο που θα έδιωχνε κάποιον, που θα έκανε ένα συμβόλαιο. Φυσικά ήταν σε συνεννόηση με τον προπονητή, αλλά εγώ είχα την τελική ευθύνη. Ήταν κάτι δύσκολο και αγχωτικό για μένα και δεν είχα τον χρόνο για την μετάβαση».

Το γκολ με την Πόρτο: «Ήταν μια φανταστική βραδιά. Αυτό που ζήσαμε εκείνη τη χρονιά ήταν απίστευτο. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει το μέγεθος της Μπενφίκα ή της Πόρτο, όμως είχε αρχίσει να κοντράρει ευρωπαϊκές ομάδες. Την χρονιά εκείνη ήμασταν πρώτοι στον όμιλο και φτάσαμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι τον Μουρίνιο να λέει, όταν παίξαμε με την Ρεάλ, ότι το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ήδη ένα πρωταθλητή και εννοούσε εμάς. Αυτή η στιγμή ήταν ξεχωριστή. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την πρόσληψη του Πασιένσια: «Ήρθε το όνομα του στο τραπέζι. Έδωσα την έγκριση μου γιατί είδα τη δουλειά που έκανε στην Μπράγκα. Δεν τον ήξερα προσωπικά. Η ομάδα μας, όμως, δεν κατάφερε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από αυτό ο κόσμος πίεσε και ο πρόεδρος πήρε την απόφαση να φύγει. Νομίζω όμως ότι άξιζε περισσότερο χρόνο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top