ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 49χρονου

ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 49χρονου

Ανδρας από τη Συρία, ο Μohhamad Alabed Alkarim, 49 χρόνων μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, έχασε το μεσημέρι τη ζωή του στην προσπάθεια του να σώσει τον 18χρονο ανιψιό του, που κινδύνευε στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις δύο σήμερα το μεσημέρι λήφθηκε από το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα, επείγουσα κλήση κινδύνου, που αφορούσε δύο άτομα που κολυμπούσαν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο.

Επί τόπου έσπευσε η άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας, μέλος της οποίας βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανασύρει τους δύο κολυμβητές.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, ο 18χρονος από τη Συρία, επίσης μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, εισήλθε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, ωστόσο, πιθανόν λόγω θαλασσοταραχής κινδύνεψε και φώναξε βοήθεια.

Στις κλήσεις του νεαρού απάντησε ο 49χρονος θείος του, ο οποίος εισήλθε στη θάλασσα και στην προσπάθεια του να διασώσει το ανιψιό του έχασε τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που κλήθηκε στη περιοχή παρέλαβε τους δύο κολυμβητές και τους μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 49χρονου.

Η κατάσταση του 18χρονου κρίνεται σοβαρή, ωστόσο επικοινωνεί με το περιβάλλον και εξήγησε στην Αστυνομία όσα είχαν συμβεί, επιβεβαιώνοντας τη μαρτυρία που είχαν οι αστυνομικοί.

Ο νεαρός κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE