Δεν κατέβηκε στον ημιτελικό η Μπεσίκτας, λόγω διαμαρτυρίας! – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κατέβηκε στον ημιτελικό η Μπεσίκτας, λόγω διαμαρτυρίας! – ΒΙΝΤΕΟ

Σταθερή στην αρχική της απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί στην εξ αναβολής αναμέτρηση του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στην Φενέρμπαχτσε έμεινε η Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί στο 57’ μετά τον τραυματισμό των πρωταθλητών Τουρκίας από καρέκλα που προήλθε από την κερκίδα των φίλων της Φενέρ.

Παρ’ όλα αυτά, η τουρκική ομοσπονδία αποφάσισε την συνέχιση του παιχνιδιού για τα επόμενα 33’ με το σκορ να είναι στο 0-0.

Η Μπεσίκτας φυσικά διαφωνούσε κάθετα με τη συγκεκριμένη απόφαση, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της με την αποχή της από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE