ΑΘΗΕΝΟΥ: Καταστράφηκε ολοσχερώς υποστατικό - Δεν πρόλαβαν την φωτιά

ΑΘΗΕΝΟΥ: Καταστράφηκε ολοσχερώς υποστατικό - Δεν πρόλαβαν την φωτιά

Υποστατικό στη κτηνοτροφική περιοχή Αθηένου κάηκε ολοσχερώς από τυχαία πυρκαγιά, με τις ζημιές να υπολογίζονται στις 3μιση χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3/5) λήφθηκε πληροφορία στον κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας ότι υπήρχε φωτιά σε χόρτα στον κύριο δρόμο Αθηένου – Αβδελλερού.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η φωτιά μαινόταν σε υποστατικό μάντρας αιγοπροβάτων στη περιοχή «Πηγή» έδαφος Αθηένου, στην κτηνοτροφική περιοχή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης και δύο οχήματα ανταποκρίθηκαν μεταβαίνοντας στη σκηνή. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μάντρα ανήκει σε κάτοικο Αθηένου και ότι ο υπάλληλος του από την Ινδία στην προσπάθεια του να ετοιμάσει φαγητό, ξέχασε μαγειρικό σκεύος με λάδι στη φωτιά με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάφλεξη.

Από τη φωτιά το υποστατικό, που δεν καλύπτεται από ασφάλεια, κάηκε ολοσχερώς με τις ζημιές να υπολογίζονται γύρω στις τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.